Dilluns, 23 maig 2022

Assamblea interruptus amb molts dels grans temes encara pendents

L'assemblea s'atura per anar a veure el Barça-València i seguirà dissabte vinent al Sant Jordi Club

|

El futbol ha pogut més que els números, les querelles i el futur a mig termini del club. Arribada l’hora del partit, el Barça-València, el consens d’ajornar l’assemblea era unànime i els assistents han celebrat que el president Joan Laporta així ho decretés. Quedava encara molt per plantejar i molt per decidir i, si s’actua veritablement amb democràcia, donant intervencions als presents a cada qüestió plantejada i oferint tots els aclariments, era evident que amb una tarda no n’hi havia prou, ni de bon tros. A més, escoltat el run-run de desaprovació, de ja de feia dies, sobre la pretensió inicial d’aprovar la modificació dels estatuts en bloc, en una sola votació, ja d’entrada, la junta va anunciar que canviava de parer i que es votarien separadament les diferents i molt variades propostes de modificació dels estatuts. Estava cantat que tot el que calia decidir no hi cabria en una sola tarda.

Així, en aquesta primera entrega de l’assemblea de compromissaris, només s’ha aprovat el tancament de la temporada passada i el pressupost de la present quedant els temes més punyents, l’Espai Barça i la reforma dels Estatuts, per a la segona part de l’assemblea, dissabte vinent, al Sant Jordi Club, a partir de les 3 de la tarda.

Els números del passat exercici, aprovats amb 637 vots favorables, 39 en contra i 42 en blanc, segons el vicepresident econòmic Eduard Romeu són “de fallida tècnica”, amb 481 milions de pèrdues. “Quan vam arribar gairebé no podíem pagar ni les nòmines”, ha dit el president, que ha tornat a demanar paciència als compromissaris abans d’iniciar accions per escatir-ne les responsabilitats: “Quan ho tinguem clar, jo seré el primer a animar-vos a presentar-ne. Esperem que estiguin acabades les auditories.” Com si es tractés d’un matx esportiu, o d’una eliminatòria a doble partit, som al descans i falta el partit de tornada. Continuarà.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió