Dilluns, 4 juliol 2022

Bartomeu ja no sap què fer per evitar la moció de censura

Preten involucrar-hi el vicepresident Aragonès a qui li ha enviat una carta demanant que suspengui la votació

|

Bartomeu ho ha provat tot, fins i tot portar les signatures a la Guàrdia Civil i ara, el darrer estirabot, com si la Generalitat no tingués ara mateix altra feina, pretén passar-li la responsabilitat de la votació de la moció de censura a l’executiu català.

Efectivament, a la reunió de la Junta directiva del FC Barcelona, presidida per Josep Maria Bartomeu, d’aquest dilluns, s’hi plantejaven diverses possibilitats i ahir els mitjans feien càbales. Aquesta junta i el seu president, però, mai no deixaran de sorprendre perquè la decisió més substancial no han estat ni dimissions si propostes de dates per a la votació de la moció de censura, sinó enviar-li una carta al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, demanant-li que suspengui el vot de censura.

Ho ha avançat RAC1: La junta del Barça ha plantejat la possibilitat d’endarrerir el vot de censura i s’ha posat sobre la taula que “moralment” aquesta era la millor opció. No hi ha hagut, però consens entre els membres de la reunió i en l’únic punt que s’han posat d’acord és en enviar una carta al vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, demanant la suspensió de la moció per qüestions sanitàries.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,316SeguidorsSeguir

Opinió