Dissabte, 27 novembre 2021

BAXI segueix com a patrocinador del Manresa per tres temporades més

Comptar amb un bon patrocinador va lligat als èxits esportius

|

Aquest dimarts s’ha presentat al Nou Congost la renovació de l’acord entre l’empresa BAXI de climatització (calderes, aires condicionats…) i el Bàsquet Manresa, amb l’assistència dels directius d’ambdues entitats, l’esportiva i l’empresarial. També hi eren l’entrenador, Pedro Martínez, i el capità de l’equip, Guillem Jou.

Així es perllonga el contracte, que va iniciar-se amb l’ascens a la lliga Endesa ara fa tres anys i que s’acabava a finals d’aquesta temporada, un contracte que dóna tranquil·litat econòmica i que, segons el directiu de BAXI, Jordi Mestres, va més enllà: “L’aportació que hem fet al club no ha deixat d’existir durant aquests temps complicats de pandèmia i ara augmentem significativament el pressupost respecte del que vam acordar fa una temporada. És un increment que no és estàndard, sinó que creix bastant en aquesta segona etapa.”

Així doncs, el Baxi Manresa pot encarar el darrer tram de la temporada en el que està a punt d’accedir als playoff de la lliga amb aspiracions d’acabar accedint a la Europa League.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió