Dilluns, 24 gener 2022

Dani Alves buida el pap sobre la seva sortida del Barça

“Es van portar com una merda amb mi, però estic convençut que tard o d’hora acabaré tornant al Barça"

|

Dani Alves ha parlat clar al programa “Tu diràs” de RAC1. Entén i analitza perfectament el significat del 2-8 de Lisboa davant el Bayern de Munic: “Això demostra que estàs fent les coses malament. Si tu ets un club que té una identitat, no pots perdre-la. I si la perds, pot passar qualsevol cosa”. Entre altres coses, el brasiler diu: “El Barça ha passat a ser un club de compra-venda i no de formació. Penso que la gestió se n’ha anat, entre cometes, ‘prostituint’. Amb el mercat, amb tot el que envolta el club… Abans el Barça defensava una cosa i ara en defensa una altra. La culpa la té el president, però potser ha estat mal aconsellat.”

El tema més punyent és el de la seva sortida del Barça el 2016. Veient el desinterès del club, Alves va fer ús d’una clàusula per marxar lliure i se’n va anar a la Juventus. El brasiler ho explica: Jo t’ho juro, no explico mentides, em vaig oferir al Barça per tornar perquè sabia que el Barça em necessitava. Vaig anar a la Juve a demostrar al Barça que jo puc donar el nivell del Barça. Que no ho volen? Que siguin clars, així com ho estic sent jo ara.

El brasiler ha volgut deixar clar que si no es va acomiadar de l’afició, va ser perquè considerava que el Barça era casa seva i que la junta el va fer fora de males maneres: “Jo no vaig voler acomiadar-me del Barça. No volia estar al costat de gent que no em valorava al club, sinó que s’han portat, amb perdó, com una merda amb mi. Jo sempre ho he dit: no m’acomiadaré d’un lloc que crec que és casa meva.”

Tres noms propis han sortit a l’entrevista:
NEYMAR
Tots dos van arribar al PSG el mateix estiu, però Alves està fart de sentir que és ell qui el va convèncer per deixar el Barça i anar cap a París: “Com he de treure Neymar del Barça si jo sóc qui el va dur aquí? El Madrid li pagava quatre vegades més, i jo el vaig convèncer perquè vingués al Barça. Com l’havia de treure d’allà?

MESSI
Alves va sortir en defensa de Messi quan va enviar el burofax de Leo Messi demanant de sortir. “Un dia, entrenant, Messi em va dir: ‘No marxis, on estaràs millor que aquí?’ I quan ara vaig veure la seva situació, li vaig dir el mateix a ell”.

DEST
Arran que el nou lateral del Barça, Sergiño Dest va dir que Alves ha estat sempre el seu model a seguir, l’autèntic Alves li respon: “No veig sentir-ho, però sempre és bo tenir referents. Jo també en vaig tenir. Si li he de donar un consell, és molt senzill: que li passi la pilota a Messi!

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,328SeguidorsSeguir

Opinió