Dijous, 9 desembre 2021

Dembélé s’estrena de capità amb el braçalet a l’inrevés

Al llarg del partit, el braçalet va canviar d'amo fins arribar en els darrers minuts al francès

|

Ousmane Dembélé és un jugador ben especial, en múltiples sentits. Suposadament esquerrà, li és ben igual quina cama fer servir i tan aviat controla amb la dreta i fa el passi amb l’esquerra com ho fa a l’inrevés, i va ser curiós observar que l’excel·lent penal que va executar, ho va fer amb la dreta. Fa quatre anys que és al Barça (ara no volem recordar el rosari de lesions que ha patit) i encara no se l’ha sentit dir ni mitja paraula ni en català ni en castellà. Fins i tot en Messi (ves quin exemple en qüestió de llengües!) va dir, quan el francès va ser expulsat per Mateu Lahoz per haver-lo insultat, que no li quadrava perquè “Dembélé no sap parlar”.

Tot això i el fet que en el futbol actual no se’ls escapa res a les càmeres, va fer que la TdT de Catalunya ràdio i posteriorment els altres mitjans hagin incidit en l’anècdota que el davanter francès, en rebre el braçalet de capità de Lenglet, se’l va posar a l’inrevés. Dislèxia, dislàlia, esquerrà contrariat, tot el que vulgueu, però quan arrenca amb la pilota als peus molt pocs el poden atrapar.

Ah, per cert! El millor comentari del tema del braçalet viatjant entre jugadors, respectant suposadament l’antiguitat al club, el va fer el comentarista Bernat Soler en dir: “Si és per antiguetat, el braçalet de capità l’hauria de dur Mingueza, que és al club des dels prebenjamins”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,332SeguidorsSeguir

Opinió