Dijous, 9 desembre 2021

Egurrola: un quart de segle a la porteria de l’hoquei blaugrana

Va arribar al Barça el 1995 i renova fins al 2021

|

Aitor Egurrola va arribar a la secció d’hoquei patins el 1995 i, ara, 25 anys després, seguirà vestint la samarreta del primer equip una temporada més. I és que el FC Barcelona i el capità han arribat a un acord per renovar el contracte que uneix ambdues parts una temporada més, fins al 2021. “Afronto aquesta renovació amb molta il·lusió”, reconeix Egurrola. “El somni d’estar al Barça continua un any més. Fa 25 anys que defenso aquest escut i el Barça és la meva primera casa. Estic molt orgullós de seguir al millor club esportiu del món.”

“És un honor ser l’esportista amb més títols de la història del FC Barcelona. Aquests 73 guardons són d’equip ´han estat possibles per haver format part de plantilles molt competitives i amb ambició per guanyar”.

A punt de fer 40 anys el proper 24 de juny, es troba molt bé físicament i considera que “l’escut del Barça és ja una part del meu cos”.

Toni Miró, el mànager esportiu de la secció, ha afirmat que “ningú té cap dubte” que Aitor Egurrola es mereix la renovació: “és un porter de gran nivell que dona molta seguretat a l’equip. És un gran capità i un líder dins i fora de la pista”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió