Dijous, 9 desembre 2021

El 72,6% dels socis del Barça comparteixen el seu posicionament polític

El club insisteix que els eixos del discurs polític a nivell institucional han de ser la llibertat d'expressió i el dret a decidir

|

Els socis del Barça aproven, amb nota, el posicionament polític de l’entitat blaugrana en els darrers mesos. Segons l’Observatori Blaugrana, l’estudi que fa el club cada sis mesos, el 72,6% dels associats barcelonistes estan plenament d’acord amb la postura oficial del Barça en relació a la qüestió catalana.

El portaveu del club, Josep Vives, ha reiterat que “la llibertat d’expressió i el dret a decidir han estat els eixos del discurs estructurat des del club”, unes bases que s’han fet evidents en les darreres compareixences públiques del seu president, Josep Maria Bartomeu. Un 18,9% dels socis no comparteixen aquest posicionament.

Vives ha fet èmfasi en la posició concreta de l’entitat en relació als presos polítics. “Ens hem mostrat en contra de l’aplicació de la presó preventiva dels polítics catalans”, ha expressat, posant de relleu la dificultat de la situació: “Aquest posicionament s’ha hagut de fer en moments molt difícils i de gran complexitat.”

Bona nota en la gestió

D’altra banda, l’Observatori Blaugrana ha fet pública també la nota que els socis barcelonistes posen a la gestió de la junta directiva presidida per Bartomeu. Els associats valoren amb un 7 els tres anys de mandat de l’actual màxim dirigent de l’entitat -un 68,1% se situa entre el 7 i el 10-, mentre que únicament un 8,2% dels enquestats en suspenen la gestió.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió