Diumenge, 28 novembre 2021

El Barça iguala pels pèls (1-1) la sèrie amb el Zènit

81-78 després d'haver anat enrere en el temps afegit i mercès a dues accions defensives de Hanga

|

Els canvis que Jasikevicius fa respecte del primer partit són, deixar fora Westermann, fer entrar Bolmaro i no treure Pau Gasol en tot el partit. De seguida es veu que la cosa no canviarà massa respecte dimecres amb un 13-16 a la fi del primer quart: marcador curt i cistella de Pangos sobre la botzina.

En el segon quart, però, hi ha un parcial blaugrana de 12-0 afavorit per molts errors dels russos en triples, en aquell moment 1 de 10 (10%) i, per contra Smits en fa dos de força consecutius. Al descans, 38-29 amb darrera cistella de Higgins en jugada preparada en un temps mort. El Zenit es recupera en el tercer quart i empata (46-46) faltant un minut i el quart queda en 48-48 amb anotació, de nou, de Pangos sobre la botzina.

En el darrer quart emergeix Brandon Davies, que fa 10 punts en el període, dels 21 totals que acabarà fent. Impecable en els tirs lliures, posa el 64-62, faltant 1,25. Amb 66-66, a 39 segons del final, Mirotić, avui desaparegut, falla i sort n’hi ha que, sobre la botzina, Pangos també falla i cal anar a la pròrroga.

Els russos es posen de seguida tres amunt i disposen d’un triple que surt de dins. A base de tirs lliures, s’arriba a un nou empat, 76-76, faltant 1 minut, i amb bola per als visitants. Hanga talla l’atac rus i rep falta. Amb 79-76 i amb 13 segons per jugar, Calathes fa falta a Pangos per evitar ja no el triple sinó que ni tan sols elevi la pilota. S’entra en un joc de faltes amunt i avall i amb canvis d’handbol. Amb idèntica situació, tres punts amunt (81-78) i pilota a les mans de Pangos, Hanga li roba de nou la pilota i s’esgota el temps. Ha anat d’un pèl que el Barça no es troba 0-2, a la fi del temps reglamentari i en dues ocasions a la pròrroga. Sant Jordi ens ha fet un cop de mà!
Brandon Davies amb una mica de sort

Davies again més resolutiu

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,333SeguidorsSeguir

Opinió