Dimarts, 16 agost 2022

El Nou Camp Nou no acabarà amb la llista d’espera d’abonaments pels socis

Només tindran seient al Nou Camp Nou 7.000 dels 10.000 socis que l’han demanat fins ara

|

Segons fonts del club, actualment hi ha uns 10.000 socis en llista d’espera per tenir un abonament al Camp Nou. Aquest nombre suposa que, al ritme vigent de reducció de la llista, un soci que avui demani tenir un seient fix al coliseu blaugrana per veure jugar Leo Messi, li sigui assignat quan el de Rosario ja s’hagi retirat. Malgrat això, aquesta persona podia tenir un bri d’esperança gràcies a l’increment de la quantitat dels seients de l’estadi que comportarà l’ampliació del Camp Nou -la finalització de les obres està prevista per al 2022-, la qual el convertirà en el Nou Camp Nou. L’estadi passarà de tenir 98.500 espectadors -el club explica que al voltant de 84.000 ara són per a socis abonats- a 105.000.

Llavors, qui sap si jugant de centrecampista creador, Messi encara tindria la possibilitat d’embadalir aquest soci en llista d’espera. Però la situació plantejada difícilment succeirà. Segons explica a La República Esportiva Jordi Cardoner, el vicepresident de l’àrea social del Barça, “la remodelació garantirà que tots els socis en llista d’espera al 2010, uns 7.000, tinguin seient”. I afegeix: però, evidentment, sempre hi haurà llista d’espera”. Fent comptes, s’arriba a la conclusió que la directiva té previst destinar un gran percentatge dels nous seients als socis -la resta no és exacta perquè també depèn de l’aleatorietat dels abonats que decideixin prescindir del seu seient, de les defuncions i dels impagaments-.

En l’últim dossier informatiu que el club va fer arribar als mitjans de comunicació sobre les característiques del Nou Camp Nou es deia: l’ampliació de l’aforament permetrà destinar seients a molts dels socis en llista d’espera”. Faltava saber quants. A més, es prometia la possibilitat d’agrupament de localitats de familiars i/o amics, seients nous i més còmodes, i millor accessibilitat i mobilitat a la graderia amb boques i passadissos amplis i accessibles”. Tot això, provocarà canvis també en l’assignació de seients de socis que ja són abonats.

Per aquest motiu, el club, a través de l’àrea social, està dissenyant un procés de migració que tindrà cinc eixos: comunicació detallada i periòdica; atenció personalitzada a l’OAB -tenint en compte preus, característiques, serveis propers, ubicació i visió del camp des del seient amb simulacions en 3D, ruta d’accés fins a la localitat i opcions de mobilitat des de la localitat-; prioritat per l’agrupament familiar i les necessitats per mobilitat reduïda; opció d’ajuntar localitats amb les d’altres socis, canviar d’ubicació i optar per diferents preus i serveis. Un cop els socis abonats hagin realitzat aquesta migració, s’obrirà l’accés als socis de la llista d’espera.

 

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir