Dijous, 9 desembre 2021

El Saragossa Bàsquet, primer equip de l’estat que es fotografia genoll en terra

GALERIA: Arreu del món cada vegada més equips es fan fotos reivindicatives

|

Cada cop més clubs es fan una foto en què demostren el seu rebuig contra el racisme i ho fan emulant el quarterback dels San Francisco 49ers, genoll en terra. Colin Kaepernick ho va fer per primer cop no fa gaire, el 26 d’agost de 2016, i no va deixar de fer-ho fins que li van fer el buit i es va quedar sense equip.

La fotografia del Liverpool va ser sinó la primera, sens dubte la de més impacte mundial i darrere dels reds molts altres equips s’hi van apuntant. Us en mostrem un recull destacant el Saragossa Bàsquet, el primer club de l’estat espanyol en fer-ho. Dylan Ennis, l’únic jugador negre a la foto ha dit: “Gràcies per agenollar-vos amb mi! Gràcies entrenador Porfi per la idea. Gràcies a l’oficina de Saragossa per permetre que això passi. Gràcies a tot el personal i companys d’equip en aquesta imatge que em donen suport. Saragossa, sempre tindràs un lloc en el meu cor”.

En el funeral per George Floyd, el reverend Jesse Jackson, veterà activista i amic personal de Martin Luther King han dit: “Entrem en una altra era quan veig a Alemanya, a Anglaterra i a tot el món, gent protestant contra el racisme”.

BORUSSIA DORTMUND
Els grocs han dibuixat un cor

CHELSEA
Els blues han fet una lletra H, per “humans”

BESIKTAS
Els blanc-i-negres turcs han fet una “G” en negre i una “F” en blanc, per George Floyd

PANATHINAIKOS
Els verds grecs ha posat una pancarta amb les darreres paraules de Floyd, en plural: “We can’t breathe” (No podem respirar)

Falten moltíssims equips. Tenim moltes ganes de seguir fent reculls i galeries d’aquestes.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió