Dimecres, 8 desembre 2021

En marxa les negociacions per retenir Messi

Una primera trobada entre Joan Laporta i Jorge Messi ha tingut un to positiu

|

Amb la copa al sac i amb possibilitats fermes de lluitar per la lliga fins al final, ja es pot començar a dir que la temporada de Koeman serà una mica més que un “any de transició”. A més, la resolució de tot el temps de provisionalitat a la presidència ha portat encara que les aigües barcelonistes baixin molt més calmades. Per tot això, ha arribat el moment d’encara l’altre gran tema: la continuïtat de Leo Messi, i la maquinària del club s’ha posat en marxa. El primer, com li agrada al nou president, és fer-ho entorn d’una taula ben parada i ha transcendit que “la proposta a la qual no podràs renunciar” ja està sobre les tovalles.

És una proposta molt ambiciosa i de llarg abast en el temps que inclou tres etapes.
PRIMERA: Dues temporades més en el primer equip, per arribar al mundial de Qatar i fer la darrera temptativa de conquerir el títol per a l’Argentina
SEGONA: Facilitar-li al jugador una final de carrera plàcid i rendible als EUA, amb el paper d’ambaixador del club
TERCERA: Retorn al staff tècnic del Barça.
Un pla a tan llarg termini necessita estabilitat als despatxos i de claredat en l’àmbit econòmic. Aquest darrer punt, ara mateix, és l’escull més gran, ja que els números de l’entitat s’estan auditant i fins a final de maig no se’n sabran les conclusions que, a més, hauran de passar per l’assemblea.
La contraprestació per part del jugador davant d’aquest paquet seria una rebaixa substancial de la seva fitxa, al voltant del 50%, el que donaria liquiditat al club per fitxar amb visió de futur.

TV3 ha complementat aquesta informació amb declaracions de personalitats importants del món blaugrana, de les que en destaquem les de Pep Guardiola, molt clar quan diu: “Messi no trobarà un millor hàbitat que a can Barça”, i també les de Xavi Hernàndez: “Molt malament ho ha hagut de fer el Barça perquè Messi no s’hi hagi sentit feliç”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,332SeguidorsSeguir

Opinió