Dilluns, 4 juliol 2022

Es consuma el ridícul de Bartomeu amb les signatures

La Junta portava totes les signatures a la Guàrdia Civil per dubtar-ne de cinc quan en sobren 3.000

|

Acabada la validació de les signatures presentades per la moció de censura contra la junta del FC Barcelona, no ens n’hem pogut estar de posar la foto del president blaugrana amb el seu alter ego, el personatge del maldestre nen Nobita, dels dibuixos animats protagonitzats per Doraimon el gat còsmic, ja que el ridícul que Bartomeu està fent en tot aquest afer és monumental. Heus aquí el resultat de la mesa de la moció en la feinada de mirar-se les signatures una per una: de les 20.687 paperetes lliurades, se n’han donat per bones 19.532, o sigui el 94,41%, i la directiva pretenia aturar tot el procés de la moció per considerar que cinc de les validades no eren correctes.

DENÚNCIA A LA GUÀRDIA CIVIL
La iniciativa de portar el cas d’aquesta ínfima quantitat de signatures, validades però encara dubtoses, a la Guàrdia Civil ha resultat ser patètica a més d’inoperant i encara és més sagnant el fet que qui sen faria càrrec i, per tant, en seria l’instructor de la demanda del club seria l’ínclit tinent coronel Daniel Baena, conegut a les xarxes com a Tàcito, responsable dels esbiaixats informes que han portat mig govern legítim de la Generalitat a la presó.

La mesa del Vot de Censura ha donat per acabada la seva feina informant al club que la moció queda admesa i que convoqui formalment el referèndum sobre la continuïtat de la junta. El procés electoral s’haurà d’ajustar a les condicions sanitàries actualment existents i el club haurà de confeccionar un pla per permetre la votació dels 110.132 socis amb dret a vot.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,316SeguidorsSeguir

Opinió