Dimarts, 24 maig 2022

Hi haurà cinquè partit Barça-Zenit el dimarts

No hi ha hagut la més mínima opció de guanyar ni de remuntar els fins a 22 punts de màxim desavantatge

|

La sèrie està 2-2, si mirem els partits. Si miréssim el que ha passat, en punts, guanya el Zènit i en minuts d’anar al davant també. En aquest quart partit, el Barça mai no s’ha posat pel davant i ha patit el desavantatge més ampli. En el primer va arribar a -17, però avui ha arribat a -22 (58-36), a la ratlla d’acabar el tercer quart.

El Barça ha guanyat els períodes segon i quart, però després d’haver rebut dues garrotades, en el primer i el tercer. Garrotada en el primer (25-13) per recuperar solament dos punts i arribar al descans deu per sota (36-26) en un matx, de nou, amb molt pocs punts. Sortint del descans, segona garrotada (22-20) que dobla la diferència i la posar a -20. Finalment, una petita espurna a la meitat del quart període (16-23) però totalment insuficient.

El pitjor de tot són les sensacions, les cares, els gestos, les mirades. Mirotic no està fi (2 cistelles d’11 intents), Brandon Davies no pot estar sempre tan encertat com en els dos darrers partits. Els triplistes, Kuric i Abrines, absents i desencertats (3 triples en total amb dos de Calathes) i Pau Gasol, igual que dimecres, jugant dos minuts del segon quart i sortint amb la collita d’un rebot. I per l’altre cantó, Pangos ha ressuscitat amb 22 punts i repartint molt de joc. Han de canviar molt les sensacions de cara al cinquè partit.
De cantó a cantó (coast to coast) de Nick Calathes

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió