Dijous, 9 desembre 2021

Jaume Roures considera Rosell “l’instigador” de l’espionatge malgrat que s’hagi arxivat la querella contra ell

El president de Mediapro es pregunta per què Rosell no va denunciar durant els anys en què va rebre correus robats

|

Malgrat que l’Audiència Provincial de Barcelona hagi arxivat la seva querella contra Sandro Rosell, el president de Mediapro, Jaume Roures, lluny de deixar-ho córrer, ja no direm d’acceptar el veredicte, ha considerat que l’expresident del FC Barcelona va ser “l’instigador” de l’espionatge empresarial del qual va ser víctima durant tres anys.

En un comunicat, Roures s’ha preguntat: “Si no les va instigar (les conductes d’espionatge), per què no les va denunciar durant els més de tres anys en els quals, segons consta, va estar rebent correus robats per Robert Cama?”. També es planteja que per quina raó Robert Cama va ser posteriorment contractat pel FC Barcelona. D’aquesta manera, ha avisat: “No només no rectificaré les meves declaracions, sinó que m’hi reafirmo”, i ha dit que respecta, però no comparteix el criteri de l’Audiència i que en tot cas reitera el seu convenciment que Rosell “és el responsable de l’espionatge”.

A més, ha citat que la mateixa Audiència Provincial reconeix que els empleats de Rosell i el FC Barcelona, Robert Cama i Juan Carlos Raventós el van espiar i van aconseguir “centenars o milers” dels seus correus electrònics personals i de feina, que van compartir amb Rosell, “al qual l’Audiència Provincial considera un simple receptor passiu”, a falta de més indicis sobre la seva participació en l’apoderament i difusió dels seus correus.

Una actitud que “no és nova”
En aquest sentit, ha assegurat que l’actitud de Rosell “d’eludir les seves responsabilitats descarregant-les en subordinats” no és nova, i ha posat com a exemple “clar” la seva actuació en la investigació i condemna per frau fiscal al fitxatge de Neymar. Malgrat ser el president del FC Barcelona, i per tant responsable de la seva gestió, “va eludir tota la responsabilitat penal deixant que aquesta recaigués només en el club”.

Ha puntualitzat que l’Audiència, “en contra” del criteri del Jutjat d’Instrucció número 8 de Barcelona, “ha acordat el sobreseïment provisional” de les actuacions respecte a Rosell, i ha avisat però que “si en algun moment apareixen nous indicis o fets que determinin la vinculació de Sandro Rosell, podria reobrir-se el procediment” contra aquest.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,330SeguidorsSeguir

Opinió