Dijous, 7 juliol 2022

Joan Soteras i Iván Carrillo presenten els avals per presidir la FCF

A manca d'oficialització de les candidatures, el precandidat continuïsta i el president del Gavà seran els únics que formaran part de la contesa electoral

|

El termini per presentar els avals i, per tant, la candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, s’ha tancat aquest dimecres a les 18:45 hores. Els únics dos precandidats que han assistit a la seu de la Federació, al carrer Sicília de Barcelona, amb les capses plenes de signatures han estat el continuïsta Joan Soteras i el president del Gavà, Iván Carrillo.

Soteras és qui més butlletes de suport ha obtingut. El precandidat oficialista i màxim favorit en la contesa ha presentat 918 avals de les 1.208 entitats que formen el cens, entre clubs, associacions, societats anònimes esportives i els representants dels futbolistes, entrenadors i àrbitres. És a dir, el 76% del cens ha donat suport a la llista continuïsta. El president interí ha volgut “agrair a tots els clubs i presidents; a les persones que representen a les entitats esportives; i a  totes les estructures de tot el territori català, que han donat el seu suport aquests últimes dies”.

Per part seva, Carrillo ha fregat el límit. N’ha pogut aconseguir 130 d’un mínim de 121. Les validacions de les properes hores seran decisives per convertir-lo en candidat i forçar les eleccions. En el cas que la junta electoral n’invalidi més de nou, Joan Soteras passarà a ser l’únic candidat i, per tant, faltant els dies corresponents per a les impugnacions, president sense comicis.

El tercer precandidat, l’exàrbitre Antonio Torres López, s’ha presentat al quarter general de la FCF sense butlletes i amb un nou escrit dirigit a la junta electoral i destinat a suspendre les eleccions, acusant el president interí i màxim favorit de vulnerar la normativa electoral havent demanat els avals per a presentar candidatura abans de la convocatòria oficial.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió