Dijous, 7 juliol 2022

Joan Soteras, proclamat president de la Federació Catalana de Futbol

La junta electoral proclama l'única candidatura validada i l'FCF tindrà continuïsme durant els propers quatre anys

|

La junta electoral de la Federació Catalana de Futbol ha nomenat Joan Soteras, president interí fins el passat 6 de setembre i candidat continuïsta d’Andreu Subies, com a nou president de la FCF.

Després d’haver presentat 981 avals dels 1.208 possibles i d’haver estat proclamada com a única candidatura vàlida el 12 de setembre, l’equip de Soteras dirigirà la Federació durant els propers quatre anys sense que se celebrin les eleccions previstes pel dia 1 d’octubre.

Els precandidats Iván Carrillo i Antonio Torres, president del Gavà i exàrbitre professional, respectivament, van quedar descavalcats de la lluita electoral en no superar el tall de butlletes de suport vàlides, tot i que Carrillo en presentà 130. La invalidació de 51 avals, els mateixos que Soteras, va provocar que el president del club llobregatenc no assolís el 10% dels suports de l’Assemblea (121).

Pel què fa l’excol·legiat, Torres no va presentar cap aval, però va presentar dos escrits d’impugnació davant la junta electoral, al·legant una vulneració de la normativa electoral per part del candidat Soteras. Dos escrits que també han estat elevats al Tribunal Català de l’Esport. Aquest dimarts al matí, Carrillo també ha presentat impugnació davant el tribunal, que haurà de dictaminar si el procés electoral a la FCF s’ha fet -o no- correctament.

La junta electoral de la Federació Catalana de Futbol ha desestimat les impugnacions presentades per Torres i Carrillo i ha proclamat, amb acta escrita, la candidatura de Joan Soteras com a nova junta de govern. El Tribunal Català de l’Esport estudiarà els escrits i dictaminarà una resolució en les properes setmanes.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió