Setmanari digtal i esportiu

Dimecres, 07 de juny del 2023

El comitè organitzador dels JJOO de Tòquio descarta que es cancel·lin o s’ajornin pel coronavirus

A diferència del Mobile World Congres, al darrera del jocs existeix un estat

|

- Publicitat -

El Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Tòquio ha reiterat que l’esdeveniment esportiu es manté i que no es cancel·larà ni s’ajornarà per l’amenaça del brot de coronavirus, que ha causat més de 1.300 víctimes mortals i desenes de milers de persones contagiades.

 

Publicitat

“Ens agradaria reiterar que no considerem cancel·lar ni ajornar els JJOO de Tòquio” pel coronavirus, ha dit el president del comitè que organitza els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, Yoshiro Mori.

El president de la Comissió de Coordinació del Comitè Olímpic Internacional, John Coates, ha dit que el brot de coronavirus és un “assumpte inesperat” i que les autoritats olímpiques haurien de demostrar que s’adopten les precaucions necessàries amb tots els atletes i els visitants al Japó.

El Govern japonès i l’Ajuntament de Tòquio també estudiaran adoptar mesures de resposta durant la reunió de dos dies que mantindran a la capital japonesa.

La setmana passada, el conseller delegat dels Jocs Olímpics de Tòquio, Toshiro Muto, va manifestar que estava preocupat per l’efecte del brot de coronavirus en els JJOO de Tòquio, que se celebraran del 24 de juliol al 9 d’agost.

“Estic molt preocupat per la possibilitat que l’expansió d’aquesta malaltia infecciosa pugui suposar una galleda d’aigua freda en un moment important per als Jocs”, va dir Muto, en una reunió amb autoritats del Comitè Paralímpic Internacional.

El brot de coronavirus ha causat la mort de més de 1.300 persones a la Xina, la majoria a la província d’Hubei, on es va originar el virus a finals del 2019.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes