Dijous, 9 desembre 2021

Jorge Lorenzo: “He perdut la motivació”

"M'encanta guanyar i m'he adonat que, a curt termini, això no és possible amb Honda"

|

En una roda de premsa anunciada per sorpresa, Jorge Lorenzo ha anunciat que el GP de la Comunitat Valenciana serà la seva darrera cursa.

La seva caiguda al Gran Premi dels Països Baixos, que el va deixar fora de quatre carreres, l’ha empès a prendre aquesta decisió davant del fet de veure molt difícil tornar a guanyar: “Sóc molt competitiu i necessito guanyar. Em sap greu però he decebut Honda”

Home de gran personalitat, el corredor mallorquí ha sabut mantenir-se al marge de les qüestions polítiques i territorials. És sabut que sempre s’esperen “shows” a les celebracions dels títols mundials i és de recordar que, el 2010, va declinar celebrar la seva victòria al GP de Catalunya, a Montmeló, posant-se la samarreta vermella de la selecció espanyola, l’opció guanyadora en una enquesta feta als seus seguidors. “No és convenient i no vull molestar ningú”, va dir, guanyant-se força retrets a les xarxes.

Tampoc no ha ajudat massa l’oberta posició anticatalana del seu pare, Chicho Lorenzo, que obertament ha opinat que la relació entre catalans i mallorquins “es como la lucha de los palestinos contra la politica israelí de territorios ocupados”. “En este caso es la lucha del pueblo mallorquín contra la politica de genocidio de la cultura balear a manos del catalanismo fascista”.

A la roda de premsa, Jorge Lorenzo ha recordat els millors moments de la seva trajectòria de gairebé 20 anys de pilot professional. Es retira com a pentacampió del món i ha acabat repartint agraïments a tots “els que m’han permès dur a terme el meu somni”.

 

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió