Dijous, 9 desembre 2021

La RFEF proposa suspendre la lliga femenina de futbol i donar el Barça per campió

No hi hauria descensos i així l'Espanyol mantindria la categoria

|

Sembla que les directrius per resoldre la temporada de futbol poden totalment oposades en el cas de la lliga masculina i el de la femenina. Mentre que la lliga masculina es vol acabar com sigui, en mig com s’està d’una picabaralla més econòmica que no pas sanitària, en el cas de la lliga femenina, la proposata del la RFEF és la de donar-la per acabada amb la proclamació del Barça com a campió.

Així, ara mateix, la sort dels dos equips de la capital, el Barça i l’Espanyol és totalment la inversa, segons el gènere. A la lliga femenina, el Barça seria campií i l’Espanyol mantindria la categoria, menstre que en la masculina, tot esperant la represa del joc, el Barça encara no és campió i l’Espanyol baixaria a segona j, ja que, Javier Tebas no ha parat de dir que ha d’haver-ho descensos ja que és inviable una lliga amb dos equips més.

Amb aquesta resolució final de la lliga femenina, l’Atlético de Madrid, com a subcampió, acompanyaria el Barça a Europa i els dos equips que pujarien són el Santa Teresa i l’Eibar, ja que L’Athletic B que lidera el grup B no pot pujar en ser un filial. Tot això, però encara s’ha d’aprovar en una propera reunió.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió