Dimecres, 29 setembre 2021

Laporta: “M’agradaria tornar a ser president del Barça”

Cal solucionar la "precària situació econòmica" de l'entitat

|

Joan Laporta ha dit aquest divendres que vol tornar a ser president del FC Barcelona per solucionar la “precària situació econòmica” de l’entitat i que ja està “reunint gent de confiança per presentar un projecte” per a les eleccions de 2021.

“Volem tornar a recuperar el prestigi del club. Estic reunint gent per presentar un projecte. Cada vegada em fa més il·lusió. M’agradaria tornar, em fa il·lusió i tinc marge. Decidiré a la fi d’aquest any o l’any que ve”, ha dit en declaracions a ‘Gol’ recollides per Europa Press.

“El Barça és el club dels 3.000 milions: 1.000 d’ingressos, 1.000 de despeses i 1.000 de deute. Cal pensar molt bé com es reverteix la precària situació econòmica del club. Tal com pinta, pot ser que no s’arribi als ingressos previstos”, ha dit en una entrevista tan sols uns dies després de la dimissió de sis membres de la junta directiva de Josep Maria Bartomeu i el ‘Barçagate’.

“És un projecte que tinc present. És possible presentar una proposta creïble i que serveixi per millorar la imatge institucional del Barça”, segons Laporta, que va ser president des de 2003 a 2010. En el seu mandat es van aconseguir quatre Lligues, dos ‘Champions, 1 Mundial de Clubs, i 2 Lligues i una Eurolliga en bàsquet, entre altres èxits.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,340SeguidorsSeguir

Opinió