Divendres, 22 octubre 2021

Koeman al contraatac: “Quedar amunt a la Lliga serà un èxit i a la Champions no es poden esperar miracles

A la roda de premsa abans del partit de demà, ha llegit un comunicat i no ha admès preguntes

|

Després d’uns dies de molta tinta i moltes hores als mitjans discutint si Koeman això o Koeman allò, l’entrenador blaugrana ha volgut deixar claríssima la seva posició, fins i tot després que a la darrera trobada amb la premsa va dir “I si no m’explico millor, és culpa meva”. Així doncs, aquesta vegada se n’ha assegurat que arribés bé el missatge que volia transmetre. S’ha assegut, s’ha posat les ulleres de veure-hi de prop i ha tret un paper:

“El club està en situació de reconstrucció. Com a plantilla, hem de reconstruir l’equip sense poder fer grans inversions. Això necessita temps. Els talents joves poden ser estrelles mundials. En un parell d’anys, els joves tindran oportunitats, com les van tenir Xavi i Iniesta en el seu moment. Fa falta paciència.” “Aquest procés es mereix suport incondicional, amb paraules i fets.”, ha dit en clara direcció cap als dirigents de l’entitat.

El realisme s’imposa i ha dit: “Quedar amunt en la Lliga serà un èxit. En la Champions no es poden esperar miracles. La derrota contra el Bayern ha de ser enfocada des d’aquesta perspectiva.” Ha acabat lloant els aficionats: “Estem molt contents amb el seu suport, com el dia del Granada”, i seguidament s’ha aixecat de la cadira i ha marxat.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Opinió