Dimarts, 24 maig 2022

Quique Setién, entrenador del Barça per descart

El comunicat esperat tot el dia ha estat un senzill tuit de comiat i Setién demà ja entrenarà el primer equip

|

L’entrenador escollit per la Junta directiva del Barça dirigida per Josep Maria Bartomeu ha estat Quique Setién. El seu màxim mèrit és haver dit sempre i obertament que era un admirador de Johan Cruyff i que en tots els equips que ha dirigit ha intentat aplicar la filosofia Barça, de control del joc, de possessió de la pilota, de primar la tècnica a la força i de buscar la superioritat en el domini del tempo del partit, en una vocació eminentment atacant.

Segur que també ha sigut important el que va dir de Messi en roda de premsa després d’un partit on el va tenir de rival: “No he vist cap jugador com Messi en tota la història. Ho porta fent des de fa 10 anys. No sé si Pelé va tenir la continuïtat de Messi. És un luxe”.

El comunicat llargament anunciat ha sortit a 1/4 de 12 de la nit. Es tracta d’un tuit concís i escàs amb paraules aparentment cordials.

Les negociacions han sigut difícils, primer per tancar la quitança de l’entrenador sortint. El representant de Valverde deia al vespre mateix a RAC1 que no seria fàcil.

I després no ho ha hagut d’estar tampoc de fàcil vist el que els negociadors de Setién han aconseguit: un contracte fins al 30 juny del 2022. Són els sis mesos que es presuposaven amb no una sinó dues temporades més. Possiblement hi ha d’haver clàusules que permetin alliberar el contracte, encara que sigui que desembutxacant més diners.

Aquest dimarts al matí, Quique Setién ja entrenarà el primer equip. Després, a 2/4 de 2, signarà el contracte i, a les 2/4 de 3, es posarà davant la premsa, acompanyat per Bartomeu i Abidal.

A aquesta crònica d’urgència li seguirà un article d’opinió de Josep Grau i Garsaball, soci número 55.252, i us deixem l’enllaç, per si us ve de gust opinar, a l’enquesta començada a mitja tarda. A l’enquesta cal obviar-hi l’expressió “imminent cessament” o substituir-la per “cessament confirmat”.

ENQUESTA: QÈ EN PENSES DEL CESSAMENT DE VALVERDE?

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió