Dilluns, 4 juliol 2022

Soteras: “Crec en Subies, és innocent”

El president de la FCF confia en la innocència del seu predecessor i desmenteix que el pressupost de les obres contractades estigués inflat

|

Joan Soteras ho té claríssim. Andreu Subies no ha fet res il·legal. El recent nomenat president de la Federació Catalana de Futbol ha estat breu, però concís, a l’hora de valorar la detenció de l’expresident de la FCF i actual vicepresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol, en el marc d’una intervenció de la Guàrdia Civil que ha acabat també amb la detenció de José Contreras, exdirectiu federatiu i responsable d’empresa Tastavins SL.

En una entrevista al programa ‘Tot Costa’ de Catalunya Ràdio, Soteras ha posat la mà al foc per Subies. “Jo estic segur que no quedaré decebut perquè crec en ell. Ell és innocent”, ha etzibat, a la vegada que ha admès haver quedat sorprès per la operació policial: “No m’esperava, en cap moment, que poguéssim tenir una inspecció d’aquest tipus. Hem de ser respectuosos amb la justícia, donar facilitats al cos de la Guàrdia Civil per tot el què demanin. Tranquil·litat i normalitat.”

L’actual president de la FCF ha volgut reiterar l’honorabilitat en la gestió d’Andreu Subies. “Qui coneixia la Federació fa set o vui anys només ha de veure què s’ha fet. Les obres s’han fet a preu de mercat”, ha expressat. Fins i tot ha tingut temps de fer-ne broma: “Pensi que no tenim cap Picasso en les parets de la Federació.”

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,316SeguidorsSeguir

Opinió