Dijous, 7 juliol 2022

Subies haurà de personar-se un cop al mes davant el jutge Pedraz

El jutge de l’Audiència Nacional, Santiago Pedraz, modifica la interlocutòria i obliga l’expresident de la FCF a presentar-se davant el jutjat

|

La situació judicial d’Andreu Subies ha fet un gir inesperat. L’expresident de la Federació Catalana de Futbol, que va quedar en llibertat sense mesures cautelars després de la declaració realitzada davant el jutge de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz, haurà de presentar-se una vegada al mes davant el jutjat que l’investiga.

Segons ha pogut saber La República Esportiva, el magistrat del Jutjat d’Instrucció número 1 de l’Audiència ha modificat la interlocutòria inicial després d’un recurs presentat pel Ministeri Fiscal datat del 31 d’octubre i ha decidit aplicar una mesura cautelar a l’actual vicepresident de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

El text, al qual ha tingut accés aquest diari, explicita que “resuelvo haber lugar a reformar el auto de fecha 31 de octubre del 2018, en el sentido de decretar la libertad provisional de D. Andreu Subies i Forcada constituyéndose en la obligación de comparecer una vez al mes ante este Juzgado o Tribunal que conozca de la causa o en el del domicilio que fije”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,314SeguidorsSeguir

Opinió