Dimarts, 16 agost 2022

Tebas no cedeix: “Es jugarà a Miami al 90%”

El president de LaLiga té clar que el partit es disputarà i admet que no ha parlat amb Rubiales

|

Pocs minuts després de la compareixença de David Aganzo, en la qual el president de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha reiterat la negativa a disputar el Girona-Barça a Miami a manca de més informació, el president de LaLiga, Javier Tebas, ha sortit al pas per demostrar que la decisió està presa i que només falten serrells per confirmar-la.

“Es jugarà al 90%. Aconseguirem que el partit es jugui perquè hem treballat molt el tema. No hi ha causa perquè se’ns denegui el partit, ni per part de la Federació, ni per part de la UEFA, ni de la Concacaf”, ha manifestat de manera contundent.

Tebas també ha assenyalat que “la FIFA no hi té res a dir”, contràriament a allò que van manifestar Luís Rubiales, president de la RFEF, i Pedro Sánchez, president del govern espanyol. “No parlo amb Rubiales”, ha dit. “Hem demanat una reunió, però no ens han respost. Les coses no es poden negar així, perquè sí”.

Pel què fa les paraules d’Aganzo, el màxim mandatari de LaLiga ha assegurat que “ens hem compromès amb què tot allò sol·licitat ho tinguin demà al matí”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,310SeguidorsSeguir