Dimecres, 29 març 2023

Opinió

El Barça, constipat o pulmonia?

A can Barça es van succeint capítol sorprenents com si es tractés d'una sèrie d'intriga

Des de fa temps estem acostumats a les sèries que diferents canals especialitzats en la matèria ens ofereixen per satisfer els nostres moments d’oci i podríem dir, sens dubte, que el Barça ha iniciat una d’aquestes sèries de suspens amb l’entrega de tres capítols, de moment, força interessants. El primer portava per títol: “el desgavell de la gestió esportiva amb el canvi d’entrenador”; el segon: “on és la planificació de la plantilla?”, i el tercer: “el conflicte entre staff tècnic i la plantilla”.

Aquest tercer capítol ha quedat de moment “tancat” per la intermediació del President del club i després de dues hores de reunió en què hi estava en joc la continuïtat del director tècnic, Eric Abidal. Finalment se l’ha confirmat en el càrrec. El motiu de la reunió era l’enfrontament públic entre Messi i Abidal per unes declaracions del secretari tècnic que qüestionava l’actitud d’alguns jugadors envers l’anterior entrenador, Ernesto Valverde, sense esmentar noms.

   

Si aquesta crisi, com he esmentat abans, sembla que ha estat resolta president, ara restem a l’espera del pròxim capítol d’aquesta sèrie de suspens, que ens té tensos i preocupats als qui la seguim, especialment els culers, i que voldríem un final feliç pel nostre estimat Barça. Ara bé, el nucli de la trama, el projecte del Barça, no ens dóna massa tranquil·litat.
El que està clar és que aquest “projecte de Barça” sols s’aguanta pels resultats esportius i mentre siguin positius, amb victòries i títols, podrà respirar. És en Quique Setien, doncs, qui té un repte descomunal a les seves mans i veurem com se’n surt. Els que estimem aquest club volem el millor per a l’entrenador i pel club, però també volem, serietat i saber cap on anem. I per saber cap on anem cal tenir els millors conductors d’un projecte que ens engresqui, ens doni seguretat i ens il·lusioni.

Aquest article està escrit abans de l’Athlètic-Barça de copa. A veure què ens ofereixen els nous capítols d’aquesta sèrie!

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,271SeguidorsSeguir