Dilluns, 24 gener 2022

El Barça es posa roba de feina per guanyar (76-81) a Madrid

El Madrid planteja un partit a travar-lo i aguantar i gairebé els surt bé

|

Igualtat primer quart, en encerts i en errors, amb els dos equips traient molts centímetres 19-24, un dels avantatges més amplis del quart. El segon quart segueix igual, que és un partit de desgast i d’intercanvi de cistelles. Els dos equips tenen clar que s’arribarà a un final ajustat, 38-41 al descans, i controlen les forces. Hi ha hagut molt de joc entre els homes alts com aquesta assistència de Mirotic a Oriola.

Segueix el bàsquet control i no és en absolut la bogeria habitual d’aquests duels. No es corre, no hi ha gairebé contraatacs ni cistelles fàcils i els dos equips volen ser forts en defensa com demostren els diversos taps que hi ha sota ambdues cistelles i també molts punts que són aconseguits per cops de dits entre un bosc de mans. Igualtat total del quart que havia arrancat amb tres amunt del Barça i amb parcial de 16-16, acaba igual, 54-57. Una excepció ha estat l’esmaixada de Mirotic tenint al damunt els dos pivots madridistes, Tavares i Garuba.

Tots esperàvem que el Barça posaria una marxa més en el darrer quart, però és el Madrid qui es posa per davant continuant amb l’eficàcia en els triples que ha demostrat en tot el partit i, més encara, quan Laso treu Carroll. Aquest quart va a cops de triple i els empats se succeeixen. 69-73, a 2 minuts i mig del final, que fins i tot Oriola s’apunta als triples a més d’esmaixar el 72-77 que sembla definitiu, a 50 segons per acabar, uns segons que es fan llargs, però que clouen el partit en 76-81. La classificació per als quarts de l’Eurolliga és gairebé un fet, i amb possibilitats d’acabar primer, i, en canvi, els blancs ho tenen molt difícil.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,328SeguidorsSeguir

Opinió