Divendres, 17 setembre 2021

Opinió

El futbol femení està més viu que mai

Ahir es va viure una altra jornada negra a la Dani Jarque. Un Sevilla que no va demostrar ser millor, es va acabar imposant per la mínima a un RCD Espanyol que va donar la cara, va lluitar i va jugar amb tot el coratge que tenia. Però el gol no va arribar. Ahir vàrem veure com, al minut 85, una vegada més, les opcions de la salvació d’un equip referent al futbol femení, s’esvaïen d’una manera totalment injusta.

Malgrat el que està passant a casa nostra, el futbol femení sap que l’Espanyol és un dels grans. Un pioner que fa just 50 anys va iniciar-se en això del futbol junt amb el FC Barcelona. I ahir, abans del partit trascendental a la Dani Jarque, l’Agrupació de Veterans de l’Espanyol i del Barça, van reivindicar, junt amb un conjunt de jugadores d’Osona i la UD Taradell, com a organitzador d’un cuadrangular fantàstic, que el futbol femení està ben viu.

Un centenar de persones van poder gaudir d’una matinal de futbol, on les exjugadores d’Espanyol i del Barça van reivindicar que el futbol femení està ben viu.

Mes enllà dels resultats, vàrem poder assistir al xut d’honor de dos pioneres del futbol català: Rosa Pedrosa, per l’Espanyol, i Carmen Nieto, pel Barça, que vàren rebre el seu homenatge particular per posar-se les botes per primer cop als anys 70. Tota una vida de futbol que ara tornen a gaudir al capdavant de les “veteranes” d’ambdós clubs.

Ahir es va enviar un missatge molt clar: el futbol femení està més viu que mai.

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,340SeguidorsSeguir

Opinió