Divendres, 22 octubre 2021

Pau i Marc Gasol rumien el seu futur immediat sense interferir-se

El gran o es retira o segueix al Barça i el segon és agent lliure i podria anar al Girona, club del que n'és el president

|

Els dos germans Gasol es troben en moments de prendre decisions que impoliquen la seva vida, tan esportiva com personal en tots els sentits. En Pau diu que decidirà ben aviat si es retira o encara allarga la seva carrera: “Tinc una nena d’un any i vull que la família tingui estabilitat. En aquests darrers anys no els n’he pogut oferir”. Una cosa sí és ben clara: “Si segueixo, ha de ser al Barça, altrament no tindria sentit.”

En paral·lel, el seu germà Marc ha rescindit un contracte pont que tenia amb els Memphis Grizzlies, club on havia arribat fa pocs dies traspassat pels LA Lakers, i així s’ha convertit en agent lliure. Ara pot decidir el seu futur que apunta la lliga LEB Or, o sigui la segona competició de l’estat, on hi ha el club del que el mateix Marc Gasol n’és el president, el Bàsquet Girona. El canvi d’estatus en poques setmanes, dels Lakers al Girona, solament s’entén per les ganes de tornar a Catalunya.

La interferència podria ser el FC Barcelona, però ara mateix és difícil. Per un cantó en Pau diu que “Cadascú prendrà la seva decisió. Som germans i ens estimem, però cadascú decidirà el que més li convé i no hem d’estar condicionats”. Per l’altre, el Barça espera la decisió d’en Pau si s’hi reincorpora o no i, lògicament, no es pronunciarà sobre en Marc fins a saber-ho. De moment, però, el club blaugrana ha dit que “no contempla incorporar Marc Gasol a l’equip”. No cal dir que, a l’equip de Jasikevicius, l’arribada d’un Gasol seria molt ben benvinguda.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Opinió