Setmanari digtal i esportiu

Dimarts, 28 de març del 2023

L’Espanyol presenta l’ERTO

|

- Publicitat -

L’Espanyol s’ha convertit en el primer club de la lliga Santander en presentar un ERTO, l’Expedient de Regulació Temporal, en conseqüència de la crisi del coronavirus. Els blancs-i-blaus ho han anunciat aquest divendres “de manera unilateral per motius d’urgència i responsabilitat amb l’entitat i els seus integrants” després d’analitzar la situació econòmica.

Aquesta mesura afecta als jugadors, primers i segons entrenadors i preparadors físics del primer equip masculí i femení, de l’Espanyol B, el Juvenil A i el B. i consisteix en una reducció de la jornada laboral al 70 per cent. L’ERTO es presenta amb caràcter retroactiu des del 14 de març, dia en què es va aplicar les mesures excepcionals de suspensió de l’activitat esportiva.

Publicitat

En el comunicat del club, es contempla que els jugadors mantinguin certa activitat domèstica per reduir l’impacte físic en un cas d’hipotètica tornada imminent. Segons ha dit l’entitat, els damnificats han mostrat “comprensió i respecte” i “han mostrat la voluntat i predisposició per arribar a un acord amistós”, a més de permetre flexibilitzar els pagaments amb l’objectiu d’ajudar en aquesta delicada situació.

La direcció esportiva i general també ha decidit, de manera voluntària, la rebaixa anual dels seus sous equivalent a les pèrdues dels afectats.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,271SeguidorsSeguir