Divendres, 17 setembre 2021

Opinió

Per Sant Jordi, roses blanc-i-blaves

Com alguns de vosaltres sabeu, sóc fundadora d’una Penya Perica molt especial que va néixer aquest mateix gener: La Penya Perica Happy Animals. Una penya transversal, fundada per 6 dones, on unim el nostre sentiment blanc-i-blau i el nostre amor pels animals. De fet, és la primera penya animalista, que nosaltres sàpiguem, existent a La Liga.

Per aquest Sant Jordi volíem fer quelcom especial. Totes les penyes estem fent actes solidaris contra el covid, des de portar aliments per a sanitaris a hospitals fins a recaptar diners per diferents institucions.

Vàrem pensar que havíem de fer alguna cosa que arribés directament als pacients que estaven ingressats per covid-19. Alguna cosa que sigués per ells, que puguessin palpar. I vàrem pensar en Sant Jordi. Què millor que regalar una rosa dels nostres colors a pacients que estan aîllats, sense veure ningú, durant tants dies? Pacients que no poden veure les seves famílies i que , moltes vegades, tenen por. Por de no saber què passarà.

Per sort, una de les nostres fundadores, la més jove de totes, la Patrícia, és infermera del PS Pere Virgili i està a l’Hospital d’Atenció Intermèdia des que va començar la crisi, en el torn de nit. Va passar per una quarentena de 14 dies i viu cada dia aquest sentiment de soletat, de neguit i de por, que pateixen molts pacients ingressats als nostres hospitals.

La Patrícia li va preguntar a la seva supervisora, a la que li donem les gràcies infinites ja que va dir que sí sense pensar-ho. I així va ser. Gràcies a l’art de Montse Buñuel, il.lustradora i també una de les fundadores de la penya, vàrem poder fer unes roses blanc-i-blaves amb tot l’amor que tenim i sempre sota els controls sanitaris.

Ahir a la nit, abans de començar, la Patrícia i les seves companyes del torn de nit van repartir, una a una, les roses blanc-i-blaves de la penya, unes roses amb els colors de l’Espanyol. Un club solidari, amb unes iniciatives fantàstiques, com el seu programa de voluntariat, i amb unes penyes que estan demostrant que ara, més que mai, la força d’un sentiment batega contra la covid-19.

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,340SeguidorsSeguir

Opinió