Dimarts, 24 maig 2022

Tebas: “Com es desplaçaran els independentistes, llogant creuers?”

El president de LaLiga no vol que el Girona-Barça es converteixi en una cita independentista als Estats Units

|

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha confirmat la intenció de dur a Miami (EUA) el Girona-Barça de la jornada 21 de Lliga, marcada pel cap de setmana del 26-27 de gener. Ara bé, el president de l’ens estatal segueix amb la creuada contra la simbologia independentista als camps de futbol i vol aprofitar aquest derbi català per eliminar tot rastre de sobiranisme, farcint de banderes espanyoles l’estadi Hard Rock.

“L’any passat es va jugar a Miami i els aficionats del Barça dels Estats Units no fan apologia de l’independentisme, no és un tema en què estiguin posats”, ha dit, en una entrevista a Onda Cero. La intenció de Tebas és vendre dues marques. La marca LaLiga i la marca Espanya.

Tebas ha assegurat que no és un problema real: “La gent es creu que es traslladaran els 20.000 que criden el Camp Nou. Cal conèixer quin és l’aficionat que acudirà a aquests partits. Els clubs no tenen ganes que es faci apologia de l’independentisme. La gent pensa que es desplaçaran tots els independentistes d’aquí i això no passarà. Com ho faran? Llogant creuers? Qui hi anirà serà l’aficionat que ha anat a veure el Barça durant els tornejos d’estiu. Jo vaig ser al Clàssic de Miami i no vaig veure cap estelada, cap problema, ni pancartes”, ha afegit.

“No creem un incendi on no n’hi ha, però LaLiga, els Estats Units, la policia americana, el Barça i el Girona volem una festa del futbol. No volem política en aquest partit, hi anem amb la feina de la marca Espanya”, ha insistit, sense deixar clar tampoc si sonarà l’himne d’Espanya.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió