Dilluns, 20 setembre 2021

Un maleducat Florentino que se sap immune

Amb to fatxenda carrega contra Raúl, Casillas, Cristiano, Mourinho... i espera't

|

Hem de reconèixer que ens feia força mandra fer-nos ressò d’unes antigues declaracions (són del 2006 i del 2012) de Florentino Pérez, president del Real Madrid i remenador de les cireres a la llotja del Bernabeu, però es veu que d’aquest “serial d’estiu” n’hi haurà més entregues. És el digital “El Confidencial” qui ha tret aquests enregistraments del magnat en els que es despatxa a gust sobre diverses icones del madridisme.

Del 2006, just sortir de la presidència blanca (va ser-ne fora entre el 2006 mateix i el 2009) hi ha una primera entrega d’enregistraments d’àudio on se’l sent dient que: “Les dues grans estafes del Madrid són Raúl i Casillas”. Sobre Raúl González, ara mateix entrenador del Castilla, Florentino arriba a dir que “és una de les raons per les quals va deixar la presidència del club”: “Raúl es creu que el Madrid és seu i ho utilitza tot pel seu propi benefici, jo he marxat, entre altres coses, per ell, perquè veu que està acabat i vol acabar amb el Madrid abans que puguin acabar amb ell

Sobre Casillas, Florentino diu que “mai no ha estat un porter amb qualitat pel Madrid. Casillas ha sigut la gran errada del Madrid, una de les grans estafes d’aquest club, just després de Raúl” i no entén com “tothom l’admira”.

I ara, en un segon capítol d’enregistraments, sembla ara que del 2012, Florentino carrega també contra Ronaldo i Mourinho, a qui titlla d'”imbècils” i “anormals”: “Si es comportessin com persones normals, guanyarien molts més diners”. “Aquest tio és un imbècil, un malalt. Són tios amb un ego terrible, malcriats, i no veuen la realitat perquè podrien guanyar molts més diners si fossin d’una altra manera, són dos anormals perquè estem parlant de molts diners en el tema de drets d’imatge”.

Segons el mandatari blanc són converses “tretes de context” enregistrades sense permís en el decurs d’un àpat i que “estudia accions legals” contra el periodista José Antonio Abellán. Tant o més que el contingut, és el to d’en Florentino el que també molesta, amb la impunitat i supèrbia de com parla. Amb aquesta mena de personatges ens “juguem els quartos” a Espanya. Amb aquesta mena de fatxendes ara resulta que s’ha de pactar. Amb aquesta mena de prepotents ara sembla que cal fer seguidisme per a la Superlliga. Tot el que ens passa és poc.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,339SeguidorsSeguir

Opinió