Dimecres, 8 desembre 2021

Els primers Premis Inclusius de l’Esport Català se celebraran durant el primer trimestre del 2019

Aquests guardons neixen de la mà d'ONAT Foundation i la Secretaria General de l'Esport amb la intenció de reconèixer i becar els millors projectes i esportistes

|

Catalunya tindrà els seus Premis Inclusius de l’Esport i la primera edició se celebrarà durant el primer trimestre de 2019, segons ha pogut saber La República Esportiva. A falta de confirmació, el més probable és que la data sigui principis de març. Aquesta iniciativa està sent impulsada per ONAT Foundation -fundació privada que té com a objectiu fomentar i promoure la pràctica de l’esport sense afany de lucre i que persegueix impulsar l’activitat esportiva com a causa generadora d’hàbits que afavoreixen la inclusió social i el foment de la solidaritat– i la Secretaria General de l’Esport.

Els premis, dels quals actualment s’estan escrivint les bases i definint el jurat, tenen tres objectius principals: col·laborar amb els projectes inclusius del món de l’esport mitjançant beques, visibilitzar i reconèixer els esportistes, empreses, associacions, projectes col·lectius i teixit social que estiguin treballant en l’entorn de l’esport inclusiu i crear una eina per tal que els propis protagonistes puguin tirar endavant amb més facilitat els seus propis projectes.

Divendres hi haurà una reunió d’ONAT Foundation, representada pel seu president, l’alpinista paretà Sergi Mingote, i la Secretària General de l’Esport per acabar de definir la data i el lloc on tindrà lloc la gala de la primera edició. Malgrat que la intenció és que cada any se celebri en una ciutat diferent, Barcelona és la que compta amb més números per ser la primera seu.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,333SeguidorsSeguir

Opinió