Dimarts, 24 maig 2022

La directiva suspèn la votació del nou escut

Ha pres la decisió en veure que la majoria d'intervencions dels assembleïstes eren contràries a la renovació de l'escut

|

La gran quantitat d’intervencions contràries a la renovació de l’escut del Barça per part dels assembleïstes ha provocat que la junta directiva hagi decidit retirar aquesta votació de l’ordre del dia. El president Bartomeu ha explicat que aquesta mesura s’ha pres per tal de poder reflexionar amb tranquil·litat sobre les argumentacions exposades en l’assemblea i sobre quina és la solució, obrint la porta a celebrar un referèndum. La decisió de la junta ha indignat als compromissaris i s’han sentit xiulets, alguns “volem votar” i, fins i tot, un parell de crits demanant la dimissió de Bartomeu. Quan s’ha vist que la votació se suspenia definitivament, una cinquantena de compromissaris han decidit abandonar l’assemblea.

Entre les protestes que hi ha hagut en el torn d’intervencions previ -el qual ha durat una hora- a la decisió de la junta, la principal ha estat la desaparició de les lletres (FCB) de l’heràldica blaugrana. No agrada a una part important dels socis que s’elimini el nom i ha estat un dels punts a favor per votar no al nou símbol. “No entenc per què hem de canviar la identitat”, defensa un soci. “Tot això per les xarxes?”, es preguntava un altre. “I per què no un referèndum?”, es preguntava un tercer.

“Si Gamper aixequès el cap…” es lamentaven. “L’escut és un símbol, no el logo d’una marca”, sentenciaven. Ha estat el punt de l’ordre del dia que més s’ha allargat. 50 minuts de torn de preguntes i reclamacions abans de votar la proposta. El club ha explicat als darrers dies que aquest canvi millorarà l’adaptabilitat a les xarxes i començarà a utilitzar-se la marca “Barça”, que fins ara el club no explotava de manera oficial. Continuarà sense fer-ho. Almenys, de moment.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,320SeguidorsSeguir

Opinió