Divendres, 17 setembre 2021

La iniciativa de retallada salarial al FC Barcelona pot acabar als tribunals

És una rere l'altra: col·lectius de treballadors del Barça pensen anar a la justícia

|

Després del comunicat del Barça en què plantejava una retallada salarial per a tots els treballadors del club, s’han iniciat les pertinents negociacions entre les dues parts, patronal i treballadors, que, lògicament, són en un estadi preliminar. Així i tot, ha transcendit que diversos col·lectius d’assalariats del club no estan disposats a acceptar la retallada i no descarten portaran el cas a jutjats.

Això respecte a la massa de treballadors que són dins la regulació laboral ordinària, mentre que està per veure què pot passar si a les plantilles professionals (on realment hi ha la despesa) hi sorgeixen esportistes que també s’hi neguen i, com a casos individuals, també engeguen processos legals.

Tot aquest desgavell, sumat amb la moció de censura, ara recorreguda també amb una denúncia a la Guàrdia Civil (i per què no als Mossos?), amb l’assemblea de compromissaris ajornada, amb el Barçagate encara per resoldre i tot amanit amb uns resultats econòmics i esportius, fatals els uns i pitjor els altres, deixa un meravellós panorama a la nova directiva que entri, sigui a través de la moció de censura, al novembre, o d’eleccions, al març. I la grandesa del club fa que hi hagi bufetades per aspirar-ne a la presidència.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,340SeguidorsSeguir

Opinió