Dimecres, 8 desembre 2021

La jutgessa rebutja la denúncia del Llevant i manté el Barça a la Copa del Rei

La Reial Federació Espanyola de Futbol no admet la queixa del conjunt valencià per trobar-se fora de termini. El Llevant presenta recurs

|

El Barça serà al sorteig dels quarts de final de la Copa del Rei. La jutgessa única del Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha rebutjat la denúncia presentada aquest matí pel Llevant Unió Esportiva per alineació indeguda de Chumi en el partit d’anada dels vuitens de final al Ciutat de València. I ho ha decidit per un motiu concret, per haver-se presentat sis dies després de finalitzar el termini per poder fer-ho.

La jutgessa ha conclòs que la denúncia del Llevant és extemporània, però no entra en el fons de la qüestió. La jutgessa del Comitè de Competició de la RFEF no deixa clar si el Barça va cometre o no alineació indeguda amb la presència de Chumi sobre la gespa de l’estadi valencià i es remet al termini.

“Encara que s’hagi produït, quedarà automàticament convalidat el resultat del partit si aquelles [les queixes] no s’haguessin presentat dins el termini referit. Un cop expirat el mateix, en conseqüència, el partit ja hauria produït tots els seus efectes esportius”, escriu la jutgessa Carmen Pérez González.

Per tant, conclou que “havent expirat el termini de presentació de la reclamació de la suposada alineació indeguda del jugador del FC Barcelona, Juan Brandáriz Movilla, […] la reclamació presentada pel Llevant UD ha d’inadmetre’s a raó de la seva extemporaneïtat”.

En un comunicat oficial, el club llevantinista ha anunciat que presentarà recurs davant el Comitè d’Apel·lació, ja que considera que Chumi no podia haver disputat ni un minut en el partit d’anada abans de complir la sanció pertinent a la Segona Divisió B per acumulació de targetes grogues. En el primer partit de l’any, el central va veure la cinquena targeta i, segons defensen, no hauria d’haver disputat cap partit amb el primer equip abans de complir la sanció en la tercera categoria del futbol estatal.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,333SeguidorsSeguir

Opinió