Dijous, 9 desembre 2021

L’informe del control antidopatge desmenteix les explicacions de Sergio Ramos

El metge va redactar un text en el qual explica que Ramos va ignorar la normativa dels controls antidopatge

|

Sergio Ramos torna a estar en entredit. Les informacions que acusen el capità del Reial Madrid d’incomplir la normativa antidopatge en dues ocasions -una en la final de la Lliga de Campions del 2017 a Cardiff- segueixen apareixent i apuntant al defensa blanc com a responsable d’aquesta suposada vulneració de les regles del joc.

El diari alemany Der Spiegel ha publicat, aquest diumenge i via Football Leaks, l’informe del metge que va sotmetre Ramos al control antidopatge el dia 15 d’abril del 2018, tot just després d’un partit de Lliga entre el Màlaga i el Reial Madrid, a La Rosaleda.

L’informe desmenteix clarament les explicacions donades per futbolista blanc en el comunicat publicat divendres. Segons el document, Sergio Ramos va incomplir la normativa en ignorar les ordres del metge de l’Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport (AEPSAD).

“L’esportista Sergio Ramos em va preguntar si podia dutxar-se abans de fer el control d’orina, ja que el seu equip l’estava esperant per al vol de tornada a Madrid. Li vaig comentar que la normativa AEPSAD no ho permet i que no podia fer-ho. L’esportista va mostrar la seva disconformitat juntament amb el metge del Reial Madrid. Em van comentar que en partits de UEFA els deixen dutxar-se i, fins i tot, en Lliga també. Li vaig respondre que això ho desconeixia (que ho deixessin fer en partits de Lliga) i que, encara que hagués estat així, cosa que no crec, no li podia donar permís per dutxar-se. El jugador no va fer cas als meus advertiments i es va dutxar a la dutxa que hi ha a la sala de control de l’estadi del Màlaga CF (en presència meva). El vaig informar que quedaria reflectit en el corresponent informe, cosa a la qual no va donar cap importància”.

Annexat a l’informe, el metge de l’AEPSAD hi inclou l’article 77.2 del reglament, en el qual queda especificat la prohibició de dutxar-se: “En el cas que la recollida de mostres sigui d’orina, la persona de l’equip de recollida de mostra que acompanyi a l’esportista haurà de prohibir-li dutxar-se o banyar-se i orinar”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió