Dijous, 9 desembre 2021

Montilivi dóna l’esquena a Miami

El grup Jovent Gironí s’ha manifestat en la prèvia, i ja dins de l’estadi, gran part del públic ha fet visible el seu malestar amb la disputa del partit enfront del Barça als EUA

|

El gruix de l’afecció gironina vol veure el Barça a Montilivi. En el darrer partit de lliga, coincidint amb la visita del Reial Madrid, el grup Jovent Gironí va desplegar una pancarta on s’hi llegia “El Girona, a Girona”, mentre el públic entonava el ja famós “¡Tebas, vete ya!”. Per aquelles dates, tota la informació que havia arribat als afeccionats blanc-i-vermells era l’avançada pels mitjans de comunicació, sense la confirmació de les parts implicades. Ni el Girona ni La Liga n’havien dit res al respecte.

El silenci institucional es va trencar quan el Barça i el Girona van fer pública la seva intenció de jugar a Miami, demanant formalment a la Reial Federació Espanyola de Futbol que així ho autoritzés. Arran de l’oficialitat, el club blanc-i-vermell va anunciar les mesures compensatòries que oferiria als seus abonats, les quals, amb vista a les reivindicacions d’avui, no semblen suficients.

 

“Juguem a Montilivi”

El grup d’animació Jovent Gironí ha aprofitat l’encontre d’aquest vespre per donar volada a la seva disconformitat. Porten la veu cantant durant els partits a Montilivi, i aquesta posició sembla donar-los força en l’entorn. El grup ha decidit no entrar aquesta nit a l’estadi, renunciant a l’animació.

El sector del gol sud ha quedat buit com a símbol de protesta. | La República

La parròquia blanc-i-vermella s’ha fet sentir al minut 12. Les dues aficions (prop d’un centenar d’afeccionats celtarras han ocupat la zona visitant) s’han unit per demanar la dimissió de Javier Tebas.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió