Dimecres, 8 desembre 2021

Rivera ataca i censura Guardiola i Piqué per parlar de presos polítics

El candidat de Ciutadans al Congrés critica els esportistes que defensen la innocència dels presos polítics i considera "intolerables" les seves paraules

|

Durant aquests darrers dies, previs a les eleccions al Congrés espanyol, el diari Marca publica una sèrie d’entrevistes amb els principals candidats a la presidència del Gobierno. Aquest dimecres, el protagonista ha estat Albert Rivera. El candidat de Ciutadans parla clar sobre diversos aspectes del món de l’esport, tant a Catalunya, com a Espanya, i fa èmfasi en la impossibilitat que la selecció catalana disputi mai partits internacionals: “No és negociable. Espanya és una nació i no juguem contra nosaltres mateixos.”

I ha insistit en la mateixa resposta, posant com a exemple la petició d’independència. “També han demanat la independència i no els l’hem concedit! Jo he competit dins la selecció catalana i entenc les seleccions autonòmiques, però aleshores anem fora i som Espanya. L’únic que demano als separatistes que fan política amb l’esport és que respectin. Que gaudeixin amb la seva selecció autonòmica, però que no intentin trencar el nostre país”, etziba.

Parlant de noms propis, Rivera ha estat preguntat per les declaracions de Pep Guardiola i Gerard Piqué. Ambdós, contraris a l’empresonament dels polítics catalans. En aquesta línia, el candidat del partit taronja considera intolerable que els dos esportistes parlin de “presos polítics”, així com diguin públicament que Espanya no és una democràcia. “No m’agrada ni respecto quan diuen coses com ‘dictadura’: Quan Guardiola afirma que Espanya és una dictadura…és que això no es pot tolerar! És una persona que està mentint expressament. Espanya és una democràcia i quan algú diu presos polítics també menteix. Piqué ha fet declaracions parlant de presos polítics, que ve a dir que Espanya és una dictadura.”

Rivera creu, també, que els afeccionats que xiulen l’himne espanyol tenen menys capacitat intel·lectual que els que el respecten. “El problema és que el sentit comú no es pot formar. Cap carrera, ni màster. A mi el sentit comú em diu que els himnes es respecten”, expressa, en una entrevista en la qual afirma ser del Barça, però també animar l’Espanyol, alegrar-se amb les Champions League del Reial Madrid i admirar com a icones Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,333SeguidorsSeguir

Opinió