Diumenge, 24 octubre 2021

Abelardo va pagar 30.000 euros a uns xantatgistes arran d’haver entrat en un portal de contactes

Va pagar-los a una trama d'extorsió sexual que el va perseguir i amenaçar telefònicament

|

Entre les més de 4.000 víctimes d’uns xantatgistes que recollien informació d’usuaris d’una plataforma de contactes sexuals, s’hi troba l’actual entrenador de l’Espanyol, Abelardo Fernández. L’actual entrenador ja va reconèixer gairebé fa un any que havia tingut aquesta mala experiència.

El detall del pagament s’ha sabut ara quan el jutge que instrueix el cas, el número 3 de Terol, ha aixecat el secret de sumari i, segons recull el sumari, citat aquest dimarts a Heraldo de Aragón, Abelardo va declarar davant la Guàrdia Civil que va pagar 30.000 euros repartits en quatre abonaments després de rebre amenaces telefòniques. Abelardo en principi es va negar a pagar, però davant les amenaces de l’interlocutor “amb fer mal a la seva dona i els fills”, va fer quatre pagaments fins a arribar a 30.000 euros.

L’entrenador espanyolista no va denunciar els fets per por a les “represàlies”, veient el “caire molt agressiu” del delinqüent, que, a més, va demostrar que sabia on residien el futbolista i la seva família.

El nombre de detinguts relacionats amb el cas són una cinquantena, inclosos els dos caps de l’organització i el titular del jutjat de Terol, on va iniciar-se la causa, ha plantejat al Tribunal Suprem que sigui l’Audiència Nacional la que es faci càrrec de la causa donat l’elevat nombre d’afectats i la seva extensió “a la pràctica totalitat del territori nacional”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Opinió