Diumenge, 24 octubre 2021

Com seran les eleccions al Barça

Les seus electorals queden reduïdes a sis i es potencia el vot per correu

|

Les restriccions de mobilitat molt àmpliament seguides i respectades per la població estan perdent el consens a partir del desgavell al voltant de les eleccions catalanes i de la notícia que es podrà saltar el confinament municipal per anar a actes electorals. El greuge respecte a les eleccions al FC Barcelona és clar un cop s’ha marcat definitivament la data del 7 de març havent-se elaborat un pla amb Correus, sense el qual els comicis no eren viables.

Així doncs, les eleccions a la presidència del 7 de març han quedat fixades, havent reduït les seus a cinc i amb el vot per correu garantit, sota modalitats: la general, a través de les oficines de Correus i, per als socis majors de 65 anys que ho demanin, hi haurà l’opció de votar des del domicili.

Aquesta sol·licitud s’ha de demanar telemàticament entre els dies 29 de gener i 9 de febrer, al web del Club, que la respondrà detallant a quatre aspectes: confirmació de l’acceptació del vot per correu, la modalitat de vot escollida (general o des del domicili), oficina de Correus on es pot dipositar el vot, i que l’exercici del vot per correu invalida el vot presencial. La documentació postal, amb les butlletes i el sobre corresponents, arribaran als domicilis mitjançant un funcionari de Correus, amb certificació per confirmar la identitat personal.

Les sis seus electorals que han quedat són Barcelona, Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, i Andorra, amb cens per a cada mesa
Barcelona: 111 meses electorals al Camp Nou
Lleida: 2 meses electorals a la Delegació de la Federació Catalana de Futbol.
Girona: 5 meses electorals al Pavelló Municipal de Fontajau
Tarragona: 3 meses electorals al Poliesportiu Camp Clar
Tortosa: 1 mesa electoral a la Delegació de la Federació Catalana de Futbol
Andorra: 1 mesa electoral al Centre de Congressos del Comú d’Andorra la Vella

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Opinió