Setmanari digtal i esportiu

Dimecres, 07 de juny del 2023

Comença a reunir-se gent als punts marcats per Tsunami al voltant del Camp Nou

Tsunami emet un text amb cinc punts

|

- Publicitat -

Quan comença a aparèixer gent als voltants del Camp Nou, Tsunami ha emès un text amb cinc punts:

1. Per dur a terme l’acció de Tsunami Democràtic és imprescindible que el partit es pugui disputar i l’afició amb entrada i carnet pugui accedir a l’estadi. ⚽️

Publicitat

2. Addicionalment, s’estan repartint des d’ara mateix 100.000 cartolines als voltants de l’estadi per repartir entre el públic assistent. 🌊

3. Abans que comenci el partit s’anunciarà de quina manera tothom el podrà veure en directe.

4. Demanem a les forces de seguretat prudència, professionalitat i proporcionalitat davant de les accions de les pròximes hores. ⚠️

Les accions de Tsunami s’emmarquen sempre en la més estrica noviolència i estan pensades per garantir la seguretat de tothom.

5. Avui #LaForçaDeLaGent es farà sentir a tot el món. 🌊

Ajuda’ns a fer que ningú hi entri sense!

Amb això passem a un altre moment de l’esdeveniment reivindicatiu i esportiu del dia i tanquem la crònica del matí amb un llistat, no exhaustiu, del que ha anat passant des de primera hora:

El trajecte dels dos autocars del Reial Madrid, blancs sí, però tan blancs que no hi havia cap logotip de l’equip castellà, ha estat un xou no només per les furgonetes dels mossos i per variar el que hagués estat el camí més habitual, sinó per les motos portant cameràmans dels diferents mitjans, talment fos el Tour de França.

Mentrestant, la brigada subterrània inspeccionava les clavegueres, la brigada canina recorria grades de camp, altres mossos posaven tanques al voltant de l’estadi i un helicòpter el sobrevolava.

A les tres, molt abans de l’habitual, es convocava la seguretat privada de l’estadi, augmentada dels 800 efectius habituals a 2.000.

El mosaic de les grans ocasions ja estava preparat de bona hora i aquesta vegada no hi haurà cap text sinó solament els colors blaugranes i els de la senyera.

Una mica més tard, al mateix hotel Sofia, que avui ha fet l’agost, dinaven les dues directives un àpat nadalenc amb canalons i torrons.

L’ajuntament reforçarà les línies de metro i d’autobús que van cap a la zona i al Parlament, inquirit per l’oposició en un to de preludi de gran catàstrofe, el MHP Torra ha pronosticat que guanyarà el Barça.

D’aquí una estona, tornem a posar-nos al minut.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes