Setmanari digtal i esportiu

Divendres, 02 de juny del 2023

Sergio Busquets deixarà el Barça a final de temporada

Al migcampista li queden dos partits de lliga al Camp Nou per rebre l'escalf del públic

|

- Publicitat -

En una decisió difícil i emotiva, en Sergio Busquets ha anunciat que deixarà de ser jugador del primer equip del FC Barcelona a finals de la present temporada. Tot i això, el moment ha estat ben segur rumiat i estudiat. Per un cantó, hi ha el títol de lliga gairebé al sac i solament caldria lligar-lo, tant si és al camp de l’Espanyol o en el primer dels dos partits que li resten de jugar al Camp Nou, contra la Reial Societat primer i contra el Mallorca després.

En l’estira-i-arronsa perquè seguís hi ha hagut, per un cantó, les ganes d’en Xavi per continuar disposant-ne i, per l’altra, la renovació salarialment a la baixa que el de Badia tenia sobre la taula. Ara possiblement anirà a raure en alguna lliga ben llunyana on meravellar els seguidors exòtics que l’acullin i fer els darrers i ben merescuts calerons.

Publicitat

Deixa el club blaugrana el darrer estendard del meravellós grup que va forjar-se sota l’empenta i mestratge d’en Pep Guardiola, que ja quedarà a la retina i memòria d’una àmplia generació de culers. Tercer (darrere d’en Messi i en Xavi) en nombre de partits jugats, espera poder aixecar el trofeu de lliga i fer un brillant tancament a una carrera excepcional.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes