Setmanari digtal i esportiu

Dimecres, 07 de juny del 2023

Del Bosque va ser sondejat per Pedro Sánchez per a un càrrec polític

L'exseleccionador va declinar l'oferiment perquè era un lloc que demanava algú "molt preparat"

|

- Publicitat -

El populisme no només és de la dreta, si és que el PSOE no és dreta. En els seus governs, Pedro Sánchez ha triat astronautes per dur Ciència, periodistes mediàtics per a Cultura, o sigui, ha volgut noms “mediàtics” que fossin més aviat “cops d’efecte” que no gestors preparats. La idea de portar el “coaching” a la política s’està estenent i diversos entrenadors ocupen ara llocs en política, imaginem, perquè se’ls suposa dots de comandament i de direcció de grups humans. Els exseleccionadors de bàsquet Pepu Hernández i Javier Imbroda estan fent, el primer, de portaveu socialista a l’ajuntament de Madrid (i sovint se les té amb l’alcalde Almeyda) i, el segon, és conseller d’Ensenyament i Esports de la Junta d’Andalusia. Fa poc que ens feiem ressò de la seva intenció d’alliçonar els seguidors bascos perquè no xiulessin l’himne borbònic.

Doncs bé, ara el carismàtic exseleccionador de futbol Vicente del Bosque ha revelat que: “Pedro Sánchez em va trucar per fer alguna cosa en política, però vaig dir que no”. Reconeix que era un “assumpte molt delicat” referent a l’esport a Espanya i ho va declinar perque per a aquesta funció ha d’haver algú “molt preparat”.

Publicitat

L’extècnic de el Reial Madrid diu que segueix el consell del seu pare que va dir-li: “porta’t bé i no et fiquis en política” i que, per això, “He sortit discretament de grups de wassap quan s’entra en política. No vull molestar a ningú, però tampoc que ningú no em molesti”, ha afirmat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes