Dilluns, 25 octubre 2021

El Barça campió de lliga de manera abassegadora (92-73)

En principi, Pau Gasol no segueix, però vés a saber!

|

Hi ha hagut massa diferència entre els dos equips, Barça i Real Madrid, en aquesta final de lliga. No ha calgut tercer partit i els dos guanyats pel Barça ho han estat per un marge molt ampli. Mai no s’ha dubtat que aquest seria el desenllaç, des de l’inici. 26-15 a la fi del primer quart, després d’un inici amb 7-0 i de seguida 11-3.

En el segon quart, la màxima diferència es va marcant a cada minut i s’arriba als 20 (48-28) a menys d’un minut pel descans que acaba amb 48-30. I excepte un moment en el tercer quart, la diferència s’ha mantingut estable. Mirotic ha funcionat des de l’inici i al descans porta un terç dels punts del Barça.

En el tercer quart, es mantenen els 20 punts (56-36) fins que arriba un parcial blanc (0-9) que el posa a -13, però arriba un moment Gasol, amb triple i contraatac, per superar de nou els vint punts i acabar el quart en +22: 77-55. El quart període, el Barça no afluixa: Gasol segueix jugant, Calathes descansa ben poc i Mirotic, força estona fora, torna i segueix anotant, per acabar essent el MVP. Hi ha temps per als canvis d’homenatge i perquè jugui tothom: Westermann per Calathes i Oriola per Gasol i, al final, festa grossa. Ha estat una molt bona temporada: dos títols, Copa i Lliga i final europea. En Pau diu que no segueix, però tothom, Jasikevicius el primer, diu que a veure si s’ho repensa.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,335SeguidorsSeguir

Opinió