Setmanari digtal i esportiu

Diumenge, 04 de juny del 2023

El Barça-Nàpols de Champions es juga avui virtualment a Twitch

A les 20h, quan acabi l'aplaudiment als sanitaris

|

- Publicitat -

Els amants del futbol no només estan confinats a casa sinó que pateixen una quarantena de partits i competicions inèdita fins ara. S’han aturat totes les lligues europees i els tornejos internacionals com la Champions. De fet, el Barça no va poder rebre el Nápols en el partit de tornada que s’havia de jugar el passat dia 18 de març. L’anada va ser un 1 a 1 que deixava en bona posició als blaugranes per passar ronda. Però el partit no s’ha jugat i no té data encara en funció de com evolucioni la pandèmia del nou coronavirus.

Per a tots aquells que tenen ‘mono’ de futbol i per als seguidors del Barça que es van quedar amb la mel als llavis, una iniciativa a la xarxa pretén paliar els efectes provocats pel síndrome d’abstinència perquè la pilota no gira sobre la gespa.

Publicitat

Avui a les 20h, quan acabi l’aplaudiment als sanitaris, hi haurà un Barça – Nàpols virtual. Serà retransmès en directe per Twitch, la plataforma que ofereix a tothom qui ho vulgui emetre en directe des de casa seva. Es simularà un partit del Fifa20 de la PS4 i retransmès com si fos real.
En aquest enllaç podreu veure el partit.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes