Setmanari digtal i esportiu

Dimecres, 07 de juny del 2023

FCBarcelona Rugby guanya el Gernika Rugby Taldea (64-12) amb gran solvència

S'ha fet un reconeixement al jugador Marcos Muñiz, que ha celebrat el seu partit número cent defensant la samarreta del FCB

|

- Publicitat -

Abans de començar el partit de rugbi entre el Barça i el Gernika Rugby Taldea, s’ha fet un reconeixement al jugador Marcos Muñiz, el jugador d’origen gallec de la secció de rugby del Barça, que ha celebrat el seu partit número cent defensant la samarreta del club a la divisió d’honor fent-li entrega de la camisa de veterà amb el distintiu dels cent partits. El moment ha estat molt emotiu, ja que el jugador estava envoltat de la seva família, amics i companys d’equip.

Del partit, corresponent a la cinquena jornada, se’n destaca poder afirmar que s’ha guanyat amb molta solvència davant d’un Gernika Rugby Taldea que, malgrat haver lluitat durant tot el partit, no ha pogut evitar rebre un contundent 64-12.

Publicitat

El quinze català ha sortit amb la directa posada i no ha afluixat en cap moment i, amb el bonus punt bonus aconseguit, es situa cinquè a la classificació amb un partit menys que la majoria d’equips capdavanters. Hem de recordar que la lliga de tretze components fa que cada jornada descansi un equip, i el FCB va descansar a la tercera jornada.

També ha estat destacable la feina del paquet de davanters treballant cada cop més amb eficiència i situant-se al nivell de la línea de tres quarts que, com és habitual sap enllaçar les jugades on la pilota flueix molt ràpid fins a fer-les arribar a les mans dels alers, que defineixen molt bé.

Cal fer menció especial als jugadors formats a les categories inferiors del FCB, que cada vegada prenen més protagonisme sense que el nivell de joc se’n ressenteixi, el que crea una molt sana competència i denota que les categories de formació del club funcionen perfectament. El contrapunt a millorar son les expulsions temporals dels jugadors del conjunt català, algunes potser massa severes per part de l’àrbitre, però d’altres ben merescudes per les faltes reiterades d’equip.

Per part del Rugby Barça els assajos han estat realitzats per: Felipe Alegría, Maxi Alonso, Ramiro Robledo, Facundo Domínguez, Daniel Barranco, Pedro Cane, Pau Aira. Transformats per: Bautista Güemes i Bastien Jegou. En aquesta jornada ha debutat el jugador colombià, Gerson Ortiz, que s’ha adaptat perfectament al sistema de joc de l’equip emportant-se, fins i tot, el premi a millor jugador del partit.

Per part del Gernika RT els assajos han estat realitzats per: Hanno Snyman, Carlos Zavala. Transformats per: Quaid Eithin langeveldt.

En altres categories, a la competició de Divisió d’honor B espanyola no hi havia jornada esportiva i ha servit de descans pel sènior femení, mentres que el sub-16 masculí es va imposar al Catalunya Central per 15-50.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes