Diumenge, 24 octubre 2021

[VÍDEOS] Guardiola i Klopp no ho veuen clar això de la Superlliga

Zidane fuig d'estudi i esquiva respondre-hi

|

Els entrenadors són, a la vegada, la imatge dels seus equips, però també professionals amb gran personalitat, carisma i, per tant, amb opinió pròpia. Era important sentir-los. Així, dos grans entrenadors, com Pep Guardiola i Jürgen Klopp, que són al davant de dos dels equips “fundacionals” de la Superlliga europea, s’han trobat havent-se de mullar en sala de premsa. Amb totes les reticències motivades per no disposar de tota la informació, han parlat amb suficient claredat. Per contra, Zinedin Zidane, l’entrenador del Reial Madrid, que potser ho té pitjor per dir el que pensa essent de l’equip de qui s’ha erigit en la cara visible del projecte de la Superlliga, Florentino Pérez, ha respost que no és a ell a qui li toca dir res sobre el tema.

PEP GUARDIOLA: “L’esport no és esport quan l’èxit està garantit, no és esport si, quan perds, no passa res”
Li ha costat una mica a l’entrenador de Santpedor deixar-se anar i opinar. Primer ha dit que ell és un home del seu club i que se’n sentia el portaveu, però quan li han preguntat per aquell nen que va ser i que va promocionar des de les categories del futbol base, no ha pogut més i ha dit que “una competició tancada en la qual no es premia el millor i a la que no s’hi pot accedir si no és per invitació” no li sembla que sigui esport.

“L’esport no és esport quan no hi ha relació entre l’esforç i el premi. No és esport quan no importa si perds. No és just si hi ha equips que lluiten per promocionar-se i no poden classificar-se.”

JÜRGEN KLOPP: “És una qüestió de diners i de fer-nos jugar encara més partits. I amb això no hi estic d’acord”
Clarament incòmode, però sense defugir cap pregunta, l’entrenador alemany diu que “qui no n’ha de sortir perjudicat són els aficionats i els jugadors, que són l’essència del joc”. I ha afegit que “De la mateixa manera que vaig manifestar-me en contra de les modificacions que es volien fer a la Champions, perquè implicava fer-nos jugar més partits, ara dic el mateix: si es tracta d’una qüestió de diners i de fer-nos jugar encara més partits, no hi estic d’acord”.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,336SeguidorsSeguir

Opinió