Dijous, 9 desembre 2021

Joan Soteras, únic candidat a presidir la FCF

La junta electoral invalida 51 de les 130 butlletes presentades per Iván Carrillo i l'aparta de la lluita per la presidència

|

La junta electoral de la Federació Catalana de Futbol ha invalidat 51 butlletes de les 130 presentades pel precandidat a la presidència Iván Carrillo, un fet que converteix Joan Soteras en l’únic candidat per fer-se amb el control de la FCF pels propers cinc anys.

El president del Gavà va superar pels pèls el nombre mínim d’avals a presentar (121), però aquest dijous al matí la junta electoral n’ha validat únicament 79, un fet que l’impedeix ser proclamat com a candidat a la presidència de l’ens federatiu i que, per tant, el descarrila de la lluita.

Per part seva, la mateixa junta electoral també ha donat com a no vàlides 51 de les 981 butlletes de Joan Soteras. La mateixa xifra que Carrillo, concretament. Però la gran qualitat d’avals presentats converteixen en el candidat continuïsta en l’únic presidenciable en la cursa electoral.

El proper 18 de setembre, la Federació Catalana de Futbol proclamarà les candidatures definitives. En el cas que Joan Soteras sigui l’únic presidenciable, es convertirà automàticament en el nou president de la FCF.

Impugnació denegada a Antonio Torres

Aquest dimecres, l’exfutbolista i àrbitre professional, Antonio Torres López, precandidat també a la presidència de la FCF després de sol·licitar les butlletes a l’organització, va presentar un nou escrit en el qual acusava Joan Soteras d’haver vulnerat la normativa electoral en haver demanat els avals abans de la convocatòria de les eleccions.

Segons la junta electoral, aquesta impugnació no pertany a la seva competència i remet, “com ja resolgué el 6 de setembre”, l’exàrbitre al Tribunal Català de l’Esport. Torres va presentar la documentació davant el tribunal el divendres 7 de setembre, però en les darreres hores ha decidit aportar noves proves davant la junta electoral de la FCF, unes al·legacions que no han estat admeses a tràmit.

Publicitat

Segueix-nos a

2,793M'agradaAgradda
2,331SeguidorsSeguir

Opinió